Sărbători fericite!

2016-12-21 0 comentarii

Vă doresc Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!

rss

MAI MULTE ŞTIRI

 • › 2016-12-05
  Administrațiile locale din Ungaria sprijină candidații UDMR la alegerile parlamentare, a declarat liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler, luni, la Deva, după ce s-a întâlnit cu delegația din județul Vas, înfrățit cu județul Hunedoara, condusă de Marton Ferenc, vicepreședintele Consiliului Județean Vas din Ungaria.
  › 2016-11-20
  Organizațiile de tineret care activeazã în comunitãțile maghiare dispersate au provocãri specifice, însã prin colaborarea lor se pot obține rezultate mai bune, a declarat Széll Lõrincz, liderul listei UDMR Hunedoara la Camera Deputaților, în cadrul întrunirii organizațiilor de tineret membre ale Conferinței Tineretului Maghiar din România (MIÉRT), care s-a desfãșurat, sâmbãtã, la Hunedoara.
  › 2016-11-16
  Organizația Județeanã Hunedoara a UDMR și Biserica reformatã sunt inițiatorii unui plan de revitalizare ruralã satul Jeledinți, care se pregãtește pentru aniversarea a 700 de ani de la înființare, așezarea fiind atestatã documentar pentru prima oarã în 1320. Conform planului de revitalizare ruralã, în urmãtorii 3 ani se vor demara proiecte concrete menite sã revigoreze satul hunedorean și sã dea un nou impuls pentru o comunitate care s-a micșorat în mod dramatic.

FOTOGRAFII RECENTE

Scroll