ÎN MASS MEDIA • › 2016-03-15 ›
  Parlamentarul european Iuliu Winkler (UDMR, PPE) a declarat luni, la Deva, c├ú ieșirea Marii Britanii din Uniunea European├ú va afecta interesele a circa 300.000 de rom├óni care muncesc ├«n aceast├ú țar├ú, dar și exporturile directe ale ț├úrii noastre, cifrate anul trecut la aproximativ 2,3 miliarde de euro.
 • › 2016-01-03 ›
  Intre atacul terorist din prima saptamana a lunii ianuarie a acestui an asupra redactiei publicatiei Charlie Hebdo din Paris si anuntul facut de Organizatia Internationala pentru Migratie la mijlocul lunii decembrie, conform caruia numarul migrantilor care au sosit pe continentul european a depasit cifra de un milion, Europa a trait in 2015 un an al crizelor in cascada.
 • › 2015-11-13 ›
  de Iuliu Winkler, europarlamentar La inceputul lunii noiembrie, Bucurestiul a gazduit un summit regional al NATO care a reunit oficiali de rang inalt din noua state din Europa Centrala si de Est. Intalnirea, organizata la initiativa Romaniei si Poloniei, si-a propus sa arate faptul ca statele din flancul estic al NATO sunt hotarate sa joace un rol important in cadrul structurilor aliantei nord-atlantice, cu atat mai mult cu cat situatia geopolitica din regiune sta pe nisipuri miscatoare.
 • › 2015-09-04 ›
  Europarlamentarul hunedorean Iuliu Winkler susține c├ú ├«n contextul european și mondial, Rom├ónia trebuie s├ú ├«și construiasc├ú o strategie energetic├ú bazat├ú pe un mix din care s├ú nu lipseasc├ú c├úrbunele, pentru a nu deveni vulnerabil├ú. Winkler spune c├ú Rom├ónia, la fel ca alte ț├úri europene, nu poate sta la decizia Kremlinului, unde Vladimir Putin st├ú cu m├óna pe robinetul de gaz și nici la m├óna Chinei – care deține 90 la sut├ú din producția global├ú de p├úm├ónturi rare sau minerale critice folosite la construcția bateriilor electrice, a turbinelor eoliene sau panourilor solare. Tocmai de aceea, trebuie s├ú se țin├ú cont de interesele Rom├óniei și s├ú țin├ú cont de c├úrbune la fel cum o face acum Polonia, care susține industria carbonifer├ú
 • › 2015-08-26 ›
  UDMR sustine in continuare noul Cod Fiscal in forma votata de Parlament, in luna iunie, apreciind ca Romania are nevoie in acest moment al dezvoltarii sale economice de o relaxare fiscala, afirma europarlamentarul Iuliu Winkler (foto).
 • › 2015-08-20 ›
  Europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler a declarat joi c├ú reforma fiscal├ú pe care o declanșeaz├ú Parlamentul s├úpt├úm├óna viitoare prin confirmarea Codului fiscal, chiar cu temporiz├úrile aduse la ├«nt├ólnirea tehnic├ú de la Palatul Parlamentului, va aduce un ciclu de creștere durabil├ú ├«n Rom├ónia.
 • › 2015-06-24 ›
  Rom├ónia are nevoie de stabilitate și de mai mult├ú credibilitate la Bruxelles, dar și de o nou├ú Constituție, a declarat, ├«ntr-un interviu acordat AGERPRES, europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler, vicepreședinte al Comisiei de Comerț Internațional - INTA a Parlamentului European.
 • › 2015-06-18 ›
  * Interviu cu domnul Iuliu Winkler, europarlamentar Negocierile dintre Uniunea European├ú ┬║i Statele Unite ale Americii pentru ├«ncheierea Parteneriatului Transatlantic pentru Comer├ż ┬║i Investi├żii (TTIP) dau na┬║tere unor dezbateri aprinse ├«ntre autorit├ú├żi ┬║i societatea civil├ú. Exist├ú opinii pro ┬║i contra fa├ż├ú de acest acord de liber-schimb negociat ├«ntre UE ┬║i SUA, ce vizeaz├ú desfiin├żarea barierelor vamale ┬║i a reglement├úrilor. Mai multe manifesta├żii au avut loc la nivel interna├żional, ├«n special ├«n ├ż├úri europene, unde mii de persoane au ie┬║it ├«n strad├ú s├ú protesteze fa├ż├ú de a┬║a-numitul Parteneriat Transatlantic pentru Comer├ż ┬║i Investi├żii (TTIP), oamenii tem├óndu-se c├ú le va fi afectat├ú calitatea alimentelor, a condi├żiilor de munc├ú ┬║i a mediului.
 • › 2015-05-31 ›
  Vicepreședintele Comisiei de comerț internațional din Parlamentul European, Iuliu Winkler, a declarat, s├ómb├út├ú, pentru AGERPRES, c├ú Rom├ónia și alte state membre sunt afectate de deficitul de finanțare ├«nregistrat la nivelul Comisiei Europene, vina pentru situația creat├ú fiind lipsa de solidaritate a statelor membre și consider├ú acest fenomen ca "nepl├úcut și primejdios".
 • › 2015-04-20 ›
  Europarlamentarul Iuliu Winkler a declarat c├ú Guvernul Rom├óniei sus├żine ├«ncheierea unui acord UE-SUA, ├«n urma c├úruia se va creea cea mai mare zon├ú de liber schimb din lume.
1234
rss

MAI MULTE ŞTIRI

 • › 2016-12-21
  V─â doresc Cr─âciun fericit ┼či un An Nou plin de ├«mpliniri!
  › 2016-12-05
  Administra╚Ťiile locale din Ungaria sprijin─â candida╚Ťii UDMR la alegerile parlamentare, a declarat liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler, luni, la Deva, dup─â ce s-a ├«nt├ólnit cu delega╚Ťia din jude╚Ťul Vas, ├«nfr─â╚Ťit cu jude╚Ťul Hunedoara, condus─â de Marton Ferenc, vicepre╚Öedintele Consiliului Jude╚Ťean Vas din Ungaria.
  › 2016-11-20
  Organizațiile de tineret care activeaz├ú ├«n comunit├úțile maghiare dispersate au provoc├úri specifice, ├«ns├ú prin colaborarea lor se pot obține rezultate mai bune, a declarat Sz├ęll L├Árincz, liderul listei UDMR Hunedoara la Camera Deputaților, ├«n cadrul ├«ntrunirii organizațiilor de tineret membre ale Conferinței Tineretului Maghiar din Rom├ónia (MI├ëRT), care s-a desf├úșurat, s├ómb├út├ú, la Hunedoara.

FOTOGRAFII RECENTE

Scroll