SAJTÓJELENLÉT • › 2013-05-29 › RMDSZ, Brüsszel, Hunyad
  A dévai Téglás Gábor Elméleti Líceum osztályközösségei hét dévai és környékbeli mûemléket fogadtak örökbe - számol be a Nyugati Jelen.
 • › 2013-05-10 › Hunyad
  Harmadjára járt Hunyad megyében fél éven belül a franciaországi Belfort energetikai térség küldöttsége a potenciális együttmûködés céljából - számolt be a Nyugati jelen
 • › 2013-03-27 ›
  Kilábalni a válságból alcímmel közli beszámolóját a Háromszék napilap a Háromszék 2020 konferenciáról.
 • › 2013-03-04 ›
  Brüsszelbõl nézve „nagyon szerencsétlenek és nem kívánatosak" a bukaresti kormánypárti politikusok nyilatkozatai, illetve a belpolitikai csatározások a schengeni csatlakozás ügyében – jelentette ki a maszol.ro-nak Winkler Gyula.
 • › 2013-01-31 › Winkler Gyula, Brüsszel
  Valósághûnek nevezte a maszol.ro kérdésére Winkler Gyula a romániai igazságszolgáltatásról szóló, szerdán nyilvánosságra hozott európai bizottsági jelentést. Az európai parlamenti képviselõ szerint a dokumentum kiegyensúlyozottnak mondható.
 • › 2012-11-10 › RMDSZ
  A fejlesztési prioritásokról és ezek gazdasági hátterérõl beszélt tegnap Sepsiszentgyörgyön Winkler Gyula EP-képviselõ, Klárik László szenátorjelölt és Antal Árpád polgármester. Az RMDSZ politikusai az ország és a Székelyföld helyzetét elemezve az okokat és a jövõre vonatkozó elképzeléseiket is ismertették.
 • › 2012-09-26 › válság
  Öt év elteltével egyértelmû, hogy Románia Európai Uniós csatlakozásának legnegatívabb tapasztalata az uniós alapok felhasználásához fûzõdik, fogalmazott Winkler Gyula, az RMDSZ európai parlamenti képviselõje a Kolozsvári Televízió magyar nyelvû mûsorában.
 • › 2012-07-09 › Winkler Gyula, Strasbourg
  Az elmúlt négy évben 38 fiatal fordult meg Winkler Gyula Európa Parlamenti képviselõ irodájában gyakornokként, 30-an a Magyar Ifjúsági Értekezlet ajánlására mentek ki Brüsszelbe. Az EU táborban bejelentették, hogy a program folytatódik.
 • › 2012-06-07 › Európai Unió, válság
  Euroszkepticizmusról, kettõs beszédrõl, banánhéjon csúszkáló populista kormányról, befelé forduló magyar gazdaságpolitikáról beszélgettünk az európai parlamenti képviselõvel: EU jövõkép à la Winkler Gyula.
 • › 0000-00-00 ›
  Alapos átszervezés elõtt áll az RMDSZ, döntötte el szombaton az SZKT: Ennek célja az erdélyi magyar választók és a politikai szervezet közötti szorosabb kapcsolat kialakítása - írja a Nyugati Jelen.
123456
rss

TOVÁBBI HÍREK

 • › 2016-12-21
  Békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!
  › 2016-12-05
  A magyarországi önkormányzatok támogatják az RMDSZ-t a december 11-ei választások alkalmával, mondta Winkler Gyula hétfőn, Déván azt követően, hogy az RMDSZ Hunyad megyei szervezete fogadta a Vas megyei önkormányzati küldöttséget, amelyet Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke vezetett.
  › 2016-12-04
  Lozsádon advent második vasárnapján ünnepi istentiszteleten és falutalálkozón indították hivatalosan is útjára a falurevitalizációs programot, amelyet az RMDSZ Hunyad megyei szervezete és a református egyház közösen kezdeményezett.

FOTÓGALÉRIA

Scroll