SAJTÓJELENLÉT • › 2014-10-08 ›
  Hétvégén ismét rendkívül gazdag és színvonalas program kényeztette el a bányavidék szórványmagyarságát. A rendezvénysorozat fõ színhelye Lupény volt, de Petrozsény sem maradt ki, sokan a mindkét városban zajlott eseményeken részt vettek - számolt be a Nyugati Jelen.
 • › 2014-10-07 ›
  Winkler Gyula európai parlamenti képviselõt is meglepte, hogy kedden Brüsszelben kurd tüntetõk egy csoportja be tudott hatolni az EP központi épületének fõ közlekedõ folyosójára. A maszol.ro érdeklõdött az esetrõl.
 • › 2014-09-22 ›
  Táblázatok nélkül mûködõ vállalkozás, hosszabb szakmai gyakorlatot követelõ diákok, a keleti nyitásról értekezõ nagykövet és a válságkezelés titkai – errõl (is) szólt a kolozsvári RMÜE konferencia, számolt be a Transindex gazdasági rovatában.
 • › 2014-09-11 ›
  Rugalmasabbnak, az európai polgárok elvárásaihoz közelebb állónak tartja Winkler Gyula RMDSZ-es EP-képviselõ az Európai Bizottság új struktúráját - számolt be a maszol.ro.
 • › 2014-09-04 ›
  A Marosvásárhelyi Rádió Miben segíthetünk? címû mûsorának meghívottja volt Winkler Gyula európai parlamenti képviselõ, aki Agyagási Levente szerkesztõnek az EP-vel, annak mûködésével kapcsolatos kérdéseire válaszolt, de szó esett aktuális külpolitikai témákról is.
 • › 2014-07-22 ›
  Negyed évszázad hosszú idõ és számtalan változást eredményezhet. Példa erre az a zarándoklat, amelyet két erdélyi fiatalember tett meg kereken 25 évvel ezelõtt, és amelynek egyik állomáshelye Strasbourg volt - írja a kolozsvári Szabadság.
 • › 2014-07-15 ›
  Állandóan napirenden kell tartani a kisebbségek jogait érintõ kérdéseket - mondta Winkler Gyula, a Népújságnak adott interjújában.
 • › 2014-07-12 ›
  Winkler Gyula, az RMDSZ európai parlamenti képviselõjének gyakornoki találkozójára került sor július 11-én Marosfõn - számolt be a maszol.ro
 • › 2014-07-03 ›
  Kár lenne elszalasztani egy újabb lehetõséget, fogalmazott Winkler Gyula RMDSZ-es EP-képviselõ az ifjúsági foglalkoztatási EU-s program romániai gyakorlatba-ültetése kapcsán - írja a Nyugati Jelen
 • › 2014-06-02 ›
  Jó eredményt ért el erdélyi szinten az RMDSZ a vasárnapi EP-választáson, noha a magyarság jobb mozgósítása, vagy alacsonyabb országos részvételi arány esetén még jobb lehetett volna az eredmény - számolt be a Nyugati Jelen Winkler Gyula vasárnapi sajtótájákoztatórjáról.
123456
rss

TOVÁBBI HÍREK

 • › 2016-12-21
  Békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!
  › 2016-12-05
  A magyarországi önkormányzatok támogatják az RMDSZ-t a december 11-ei választások alkalmával, mondta Winkler Gyula hétfőn, Déván azt követően, hogy az RMDSZ Hunyad megyei szervezete fogadta a Vas megyei önkormányzati küldöttséget, amelyet Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke vezetett.
  › 2016-12-04
  Lozsádon advent második vasárnapján ünnepi istentiszteleten és falutalálkozón indították hivatalosan is útjára a falurevitalizációs programot, amelyet az RMDSZ Hunyad megyei szervezete és a református egyház közösen kezdeményezett.

FOTÓGALÉRIA

Scroll